Çağlar Ertuğrul: Uspon zvezde turske televizije

Posted 2023/09/29 0

Çağlar Ertuğrul: Uspon zvezde turske televizije

Profil:

Ime: Çağlar Ertuğrul Datum rođenja: 5. decembar 1987. Mesto rođenja: Izmir, Turska Zanimanje: Glumac

Profesionalna karijera:

Çağlar Ertuğrul je turski glumac koji je stekao priznanje i popularnost u poslednjim godinama. Karijeru je započeo 2005. godine ulogom u filmu “Beyza’nın Kadınları”. Međutim, njegova velika prilika došla je 2017. godine kada je odabran za glavnu ulogu u televizijskoj seriji “Fazilet Hanım ve Kızları” (Gospođa Fazilet i njene kćeri).

Nastavak uspeha:

Nakon “Fazilet Hanım ve Kızları”, Çağlar je nastavio karijeru ulogama u televizijskim serijama kao što su “Afili Aşk” (Povezana ljubav) i “Yeni Hayat” (Novi život). Njegova gluma u ovim projektima bila je dobro primljena od strane kritike i publike, čime je potvrdio svoje mesto kao jedan od najperspektivnijih glumaca u Turskoj.

Lični život:

Iako Çağlar obično drži svoj privatni život u tajnosti, poznato je da je bio u vezi sa glumicom Kayla Manukyan. Takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde često deli novosti o svom životu i karijeri.

Nagrade i dostignuća:

Tokom svoje karijere, Çağlar je primio nekoliko nagrada i priznanja, uključujući nagradu Golden Butterfly za najboljeg glumca komedije 2019. godine za ulogu u “Afili Aşk” i nagradu GQ Men of the Year 2020. godine.

Zaključak:

Çağlar Ertuğrul je pokazao da je talentovan glumac u usponu u industriji zabave u Turskoj. Sa rastućom bazom obožavalaca i nizom uspešnih nastupa, čini se da je predodređen za još veći uspeh u budućnosti.